nowmag.gr

Η Bitdefender ήταν μεταξύ των 15 προμηθευτών που αξιολόγησε η Gartner. «Πιστεύουμε ότι η αναγνώρισή μας ως Visionary στο 2024 Gartner Magic Quadrant for Endpoint Protection Platform επικυρώνει τη σταθερή δέσμευσή μας στην τεχνολογική καινοτομία, την αποτελεσματικότητα και την προληπτική μείωση της επιφάνειας επίθεσης», δήλωσε ο Andrei Florescu, πρόεδρος και γενικός διευθυντής του Bitdefender Business Solutions Group. «Ως καινοτόμος κατασκευαστής στις λύσεις κυβερνοασφάλειας, προσπαθούμε να προβλέψουμε και να επιλύσουμε τις αυριανές προκλήσεις σήμερα, όχι μόνο εντοπίζοντας και σταματώντας τις απειλές πιο γρήγορα, αλλά προσαρμοζόμενοι δυναμικά στην διαρκώς μεταβαλλόμενη  επιφάνεια επιθέσεων και την στρατηγική εστίαση στην εκτέλεση».

Η πλατφόρμα Bitdefender EPP ,το GravityZone, είναι μια ενοποιημένη πλατφόρμα ανάλυσης ασφάλειας και κινδύνου που παρέχει προηγμένη προστασία των τερματικών , συμπεριλαμβανομένης της ανίχνευσης και της απόκρισης (EDR), Extended Detection and Response (XDR), και ασφάλεια για φυσικά, εικονικά και περιβάλλοντα πολλαπλών cloud υποδομών. Το GravityZone παρέχει βαθύ πλαίσιο ασφάλειας στις ανιχνεύσεις και προσφέρει μια άμεση διαδρομή προς τις υπηρεσίες Managed Detection and Response (MDR) της Bitdefender.

Το 2024, η Bitdefender παρουσίασε πολλά νέα προϊόντα και υπηρεσίες, μεταξύ των οποίων το GravityZone CSPM+, και το GravityZone PHASR, το οποίο είναι μια πρωτοπόρα προληπτική τεχνολογία ασφάλειας στον κλάδο που μειώνει σημαντικά τις επιφάνειες επίθεσης αναλύοντας τη συμπεριφορά μεμονωμένων χρηστών, όπως η χρήση εφαρμογών και τα δικαιώματα πόρων και, στη συνέχεια, ομαδοποιεί χρήστες με παρόμοια προφίλ. Αυτή η προσέγγιση επιτρέπει στις ομάδες ασφαλείας να εφαρμόζουν αποτελεσματικά πολιτικές και ελέγχους σε ολόκληρο το επιχειρηματικό αποτύπωμα βάσει καθιερωμένων κανόνων και να προσαρμόζονται δυναμικά καθώς εξελίσσεται η επιφάνεια επίθεσης.

Επιπροσθέτως, η Bitdefender, απέκτησε ένα νέο SOC στην περιοχή Ασίας και Ειρηνικού, ώστε να ανταποκριθεί στην αυξανόμενη ζήτηση για MDR και Offensive Services για πελάτες APAC και πολυεθνικές επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην περιοχή. Στο φετινό Magic Quadrant for Endpoint Protection Platforms, η Gartner αξιολόγησε την απόδοση των προμηθευτών βάσει πολλαπλών κριτηρίων για να καθορίσει την πληρότητα του οράματός τους που περιλαμβάνει την κατανόηση της αγοράς, τη στρατηγική σε όλο το μάρκετινγκ, τις πωλήσεις και την προσφορά προϊόντων, καθώς και το επιχειρηματικό μοντέλο, την καινοτομία και τη γεωγραφική στρατηγική.

Η Gartner αξιολόγησε επίσης την ικανότητα απόδοσης των πωλήσεων με βάση τις δυνατότητες των προϊόντων και υπηρεσιών, τη συνολική βιωσιμότητα, την εκτέλεση πωλήσεων/τιμολόγηση, την εμπειρία των πελατών και την ανταπόκριση της αγοράς μεταξύ άλλων.

Πέραν της αναγνώρισης στην αξιολόγηση Gartner EPP, η Bitdefender πέτυχε πρόσφατα τα ακόλουθα επιτεύγματα στην προστασία των τερματικών :

Διάκριση ως endpoint security Leader από την Forrester : Η έκθεση αξιολόγησε 13 προμηθευτές σε 25 επιμέρους κριτήρια, συμπεριλαμβανομένων της πρόληψης κακόβουλου λογισμικού, της πρόληψης εκμετάλλευσης, της αποκατάστασης επιθέσεων, της καινοτομίας, της υιοθέτησης, της ευελιξίας τιμολόγησης και της διαφάνειας και πολλά άλλα.

Διάκριση ως top XDR Vendor από την Forrester : Η έκθεση αξιολόγησε 11 προμηθευτές βάσει 22 μεμονωμένων κριτηρίων, όπως η εμπειρία αναλυτών, η τεχνητή νοημοσύνη και η μηχανική μάθηση, η προστασία τελικού σημείου, η ασφάλεια προϊόντος και άλλα.

Διάκριση ως2024 Gartner Peer Insights™ Customers’ Choice for Endpoint Protection Platforms in EMEA(EPP) για δεύτερη συνεχή χρονιά. ² Επιπλέον, η εταιρεία διακρίθηκε ως Strong Performer για τις συνολικές αξιολογήσεις του ΕΛΚ για Δημόσιο Τομέα, Κυβερνήσεις και Εκπαίδευση.

Κέρδισε 6 Βραβεία στα AV-Test Awards : συμπεριλαμβανομένης της Καλύτερης Προστασίας για Windows (Εταιρική) και Καλύτερης Απόδοσης για Windows (Εταιρικής). Οι λύσεις ασφαλείας της Bitdefender για τερματικά, δοκιμάστηκαν αυστηρά χρησιμοποιώντας σενάρια πραγματικού κόσμου κατά τη διάρκεια ενός έτους και διακρίθηκαν σταθερά στα κριτήρια αξιολόγησης της προστασίας από απειλές, της απόδοσης του προϊόντος, της χρηστικότητας και πολλά άλλα.

Διάκριση από την MITRE Engenuity ATT&CK Αξιολόγηση για Managed Services : Η Bitdefender διακρίθηκε ως Top Performer σε μια αξιολόγηση 11 συμμετεχόντων προμηθευτών κυβερνοασφάλειας που δοκιμάζουν την ικανότητα εντοπισμού, ανάλυσης και περιγραφής της συμπεριφοράς επιτιθέμενων σε προσομοιώσεις πραγματικού κόσμου. Η Bitdefender πέτυχε τις υψηλότερες δυνατές πληροφορίες και την καλύτερη πιστότητα ειδοποίησης.

Στο Gartner Peer Insights, ένας CISO στον κλάδο των ταξιδιών και της φιλοξενίας δήλωσε τα εξής σχετικά με την εμπειρία του με το Bitdefender, «Το Bitdefender είναι ένας εξαιρετικός συνεργάτης όσον αφορά τον εντοπισμό απειλών. Το ποσοστό ανίχνευσής του είναι αρκετά υψηλό και παραδόξως δεν έχει πολλά ψευδώς θετικά. Έρχεται με πολλά εργαλεία που βοηθούν στην αυτοματοποίηση της διαδικασίας αφαίρεσης κακόβουλου λογισμικού και έναν ισχυρό και ευέλικτο διαχειριστή αναφορών. Θα ήθελα να προσθέσω τον αριθμό των ενημερώσεων που λαμβάνει το προϊόν περιοδικά και την καλή τεχνική υποστήριξη που ανταποκρίνεται γρήγορα σε τυχόν ερωτήσεις ή προβλήματα.”

You May Like This